31 d’agost 2007

Nou bloc i imatge

Hola companys fa dies que no he escrit res al bloc, tampoc he tingut massa temps per poder-ho fer, però si que he volgut canviar d'adreça i d'imatge del mateix,
Estic gelós dels companys Raul i Jordi que cada dia es superem mes i mes en els seus blocs.
El meu te un nivell inferior però es fa el que es pot.
Si us fitxeu hi ha un apartat on podreu veure fotos de viatges i excursions que he fet amb la família i que desprès del dia 7 de setembre ampliaré amb les fotos del viatge que començo demà al mati a Lanzarote.
No faré un diari de viatge però si que podreu veure les fotos que farem si deu vol durant aquests 6 dies que estaré en aquesta preciosa illa de les Canarias.
Tenim moltes ganes de arribar-hi per que tothom en qui hem parlat que i anat ens ha dit que era molt maca , només hi hagut un persona que va dir-nos que lo li va agradar gens, deu ser per que com esta acostumada a viatjar per tot el món a lo millor se li va fer petita l'illa.
Es igual, sigui maca o no el que vull es gaudir amb tota la família fora de casa amb moltes ganes de passar-ho be i gaudir de les platges i dels paratges que hi ha a l'illa i per que no també descansar un xic que crec que ens ho tenim molt merescut.
Així quant tornem, ho farem amb piles renovades i en ganes de seguir endavant amb tots els projectes que tenim previstos de fer.
Be no us destorbo més i marxo a fer la maleta que demà sortim d'hora,no tant con els companys dels Balcans però a primera hora del matí tenim que estar a l'aeroport del Prat.
Fins la propera.

2 comentaris:

JANA ha dit...

Felicitats Jaume pel Bloc i la nova imatge!!
Mentre escric tu ja deus esser a Lanzarote i jo estic fent maletes per aquesta nit marxar cap a Mallorca; illa no tant exòtica però també preciosa.
Molt bones vacances!! gaudeix-les i a carregar-nos les piles que com dius, hi ha molta feina per fer ;-)
Una abraçada.

Moisès Rial Medina ha dit...

Jaume, ja t´he actualitzat a XARXA REPUBLICANA.
Salut.