29 d’agost 2007

La campanya arriba a la seva fi.


Ha estat més d'un mes de feina acumulada, per preparar la campanya electoral d'aquestes eleccions municipals.

Des del primer dia planificant les diferents estratègies, per que es portés a terme una campanya sense cap entrebanc.

Decidir quin serà el material publicitari adient, quins son els actes que havíem de fer, quanta gent s'havia de mobilitzar en els actes, quina resposta esperàvem de la població. Els diferents missatges que havíem de donar.

Tot això ha estat possible gracies a la col·laboració de tots els integrants de la llista electoral i d'alguns que no hi son representats però que la seva implicació ha estat màxima per aconseguir el resultat final.

Tothom a la seva faceta ha col·laborat al mil per mil del seu temps.

He d'agrair la col·laboració de gent que no essent del partit ha col·laborat perquè tinguéssim uns elements gràfics de molta qualitat. Gracies "Spatium" pels teus dissenys gràfics.

També una persona que ha estat el cap de màrqueting de tota la campanya que és en Raúl que tot i estar a l'ombra, ha col·laborat en que tots els missatges i discursos del candidat fossin publicitats a Internet, i ens ha donat la visió global del que havíem de fer o no en tot moment.

Un reconeixement especial pel Jesús Calonge, que a part de ser "Joan Palomo" en cert moment a partir d'aquestes eleccions, el nomenem "FOGONERO" major del regne independent de Torelló. Sense ell no haguéssim tingut les botifarrades.

A tots els membres de la llista que han col·laborat amb tots els actes que hem fet, que per cert han estat un munt, des de Fira Natura seguint per les presentacions del programa electoral, els mercats setmanals i com no, les tres botifarrades populars que hem fet per tot el poble.

I com no l'últim reconeixement especial pel Jordi Casals "anima mater" de tot, que ha estat a l'alçada dels grans politics nacionals, sense ell no haguéssim fet res del que hem fet.´

Ha donat de si no tan sols el mil per mil sinó que ha posat tota la seva carn a la graella.

Els seus discursos han estat fenomenals i molt adequats en cada moment.

Els seus debats magnífics deixen el nom d'Esquerra a una alçada que ningú de la resta dels participants varem aconseguir pels seus partits.

Tots som molt importants però en Jordi ha estat la peça clau de tota la campanya.

Encara que a ell li agradi parlar sempre de grup, sense ell no seriem el que som.

Jordi agrair-te personalment tot el recolzament que en el seu moment em vas fer per seguir endavant i portar a terme el que he fet fins ara.

T'estic molt agraït per tot i saps que en tot moment em tindràs al teu costat.

Demà es el dia de reflexió, tots els nervis sembla que es relaxin, la feina està feta i crec modestament, que l'hem fet molt ben feta.

Tanmateix el neguit no pararà fins a saber els resultats definitius de les eleccions.

Hi ha companys que han fet la porra típica.

Jo personalment no vull ser pessimista ni optimista en aquest aspecte, però crec sincerament que traurem un bon resultat.

Tanmateix sigui el resultat el que sigui, el que si que tinc clar és que hem fet el que havíem de fer i d'una forma noble i elegant.

Entre tots hem aconseguit el famós tercer espai.

Torelló tindrà els representats que es mereix i nosaltres en serem partícips d'aquests resultats.

Moltes gracies a tothom i hem de seguir endavant.

Companys Salut i República