26 d’agost 2007

Les Eleccions del 27 de Maig

Ja han passat 4 anys des de l'ultima vegada que varen haver-hi eleccions municipals.

El temps com ve deia el rellotge de casa l'avi "tempus fugit", semblava ahir que per 14 vots no aconseguia ser regidor.


Bé, el millor és oblidar el passat i seguir endavant per aconseguir noves fites.

Aquesta vegada crec que els d'ERC Torelló ens hem posat les piles i hem fet una llista potent que pot tenir forces vots, el 27 ho sabrem però, la intenció és el que val.

Volem crear el TERCER ESPAI a Torelló i trencar amb l'hegemonia PSC/CIU. I per això les persones de la llista estan molt animades i es creuen el projecte apostant per la creació d'aquest TERCER ESPAI.

Algú es preguntarà per què no hi soc a la llista. Us he de dir que realment el compromís per anar a una llista no és tan sols el donar el teu nom, sinó que tens que dedicar-hi moltes hores de la teva vida personal per tirar endavant el projecte.

Jo he dedicat moltes hores personals per a tirar endavant el projecte ERC Torelló i crec que he de tenir un relleu amb el que respecta el municipalisme.

És per això que he donat pas a gent com el Lluís Sabatés i l'Albert Soldevila per anar a llocs que podrien ser regidors.

Algú també es preguntarà el perquè no apareix el meu nom en els últims llocs de la mateixa, i la resposta és la mateixa que abans, perquè la llista ha de sumar molt vots i quantes mes persones mediateques hi hagi millor que millor, gent com la Carme Verdaguer, la Berta Faro, la Concepció Parareda, en David Ramon, l'Emi Ortega, en Joan Crosas, la Rosa Sayós, en March Alberch, la Montserrat Tort, en Miquel Pietx, la Montse Bofill, la Dolors Bardolet, en Jesús Calonge, la Mª Dolors Ferres, la Rosa Mª Pla, en Josep Torrentgeneros i la Montserrat Font son gent que faran sumar molts vots aquesta vegada .

El meu compromís amb ERC Torelló sobrepassa tots els límits establerts, seguiré sent el referent polític d'ERC a Torelló, i portaré el partit i les sigles fins el final i fins que la gent segueixi confiant amb mi.

És per això, per poder-me dedicar a seguir endavant amb el projecte nacional, el perquè no vaig a llistes, us puc assegurar que no hi ha cap crisis interna, al contrari cada vegada estem mes reforçats i som mes forts per afrontar els problemes que puguin aparèixer.

A algú ja li agradaria que tinguéssim una crisis interna perquè els fem por.

Tot aquest projecte no seria res sense una imatge essencial, la imatge del numero 1, en JORDI CASALS I PRAT, que es l'aglutinador i "anima mater" de totes les sinergies del grup.

Sense ell no seriem el que som i ell des del primer moment que va formar part d'aquest projecte, el varem reconèixer com a líder del mateix.

Ara culmina una etapa important a ERC Torelló, en aquestes eleccions veurem quin ha estat el fruit dels nostres últims 4 anys a l'oposició. Hem fet una oposició constructiva, hi hagut un treball de fons important i crec sincerament que hem estat a l'alçada de les circumstancies.

És per tot això, que us demano confiança amb tota aquesta gent que a partir d'aquest moment tornarà a treballar perquè TORELLÓ sigui el millor poble on puguem viure.